Ja, ik wil
meer weten!

Vakman sinds 2007.
Digitaal sinds vandaag.

Professioneel gereedschap voor kantoor

Meer dan een printer en kopieerapparaat voor het ambacht.

Als vakman bent u gewend om alles zelf in de hand te hebben. Tegelijkertijd wordt het steeds belangrijker om uw sterke punten te combineren met digitale mogelijkheden. Moderne multifunctionele systemen doen meer dan printen, kopiëren, scannen en faxen.

Schaf niet simpelweg een printer met een kopieerfunctie aan, maar benut de kans om te investeren in professioneel gereedschap voor uw kantoor. Zo kunt u zich opmaken voor vakman 4.0 en gedrukte documenten combineren met digitale eenvoud. Ervaar zelf hoe de systeemoplossingen van Konica Minolta voor het ambacht het dagelijkse werk vereenvoudigen.

Kies nu voor professioneel gereedschap.

Uw voordelen:

  • Maak indruk bij klanten met professioneel geprinte aanbiedingen of digitaal toegezonden documenten.
  • Scan en print documenten, zoals tekeningen, ook in A3-formaat.
  • Profiteer van de voordelen van een digitale boekhouding en verzend uw documenten, via internet, naar uw accountant en belastingadviseur.
  • Vereenvoudig uw werk door belangrijke documenten altijd in digitale vorm bij de hand te hebben.
  • Investeer in toekomstbestendige technologieën en maak uw kantoor gereed voor de toekomst en volgende generatie.

Uw klanten zullen onder de indruk zijn van het professionele uiterlijk van uw documenten.

»Sinds ik mijn offertes digitaal verstuur en professioneel in kleur print, haal ik bijna elke lonende opdracht binnen!«

»Onze medewerkers hebben ook onderweg eenvoudig toegang tot alle belangrijke informatie. Het maakt niet uit of ze een computer, tablet of smartphone gebruiken. Geweldig hoe het systeem de samenwerking vergemakkelijkt.«

»In een mum van tijd gescand en ik kan wijzigingen en opmerkingen direct aan het document toevoegen. Dit vereenvoudigt de samenwerking met onze belastingadviseur, die we nu alle benodigde documenten in een handomdraai kunnen toezenden.«

Printen, kopiëren en scannen zoals professionals dat doen

Bent u op zoek naar een oplossing met lage printkosten en wilt u ook documenten in A3-formaat scannen en kopiëren?

De systemen van Konica Minolta combineren een hoge printkwaliteit en snelle uitvoer met diverse aanvullende functies die aansluiten op de speciale behoeften van het ambacht.

Passende oplossingen voor uw kantoor en bouwplaats

Bent u op zoek naar een eenvoudig en intuïtief bedienbaar systeem dat uw kantoor en bouwplaats met elkaar verbindt? Een systeem waarmee u metingen en foto's direct vanaf de bouwplaats digitaal naar kantoor kunt verzenden en u ook onderweg toegang biedt tot offertes en tekeningen?

Doe een beroep op de jarenlange ervaring van Konica Minolta met papieren documenten en digitale gegevensverwerking. Kom meer te weten over onze oplossingen voor het ambacht.

Optimalisering van de facturatie en boekhouding

Met het doordachte professionele gereedschap voor uw kantoor kunt u snel gedigitaliseerde documenten verwerken, zoals facturen en werkoverzichten van uw medewerkers. U kunt urenstaten en rekeningen onmiddellijk verwerken en zo tijd besparen met de boekhouding.

De multifunctionele systemen en oplossingen van Konica Minolta vereenvoudigen uw kantoortaken. Ze besparen u kosten, tijd en stress.

Veelzijdige mogelijkheden van één leverancier

De kantooroplossingen van Konica Minolta brengen veelzijdige functionaliteit naar uw kantooromgeving.

Printen & kopiëren

Onze multifunctionele systemen combineren een hoge printkwaliteit met gunstige exploitatiekosten. Uw klanten kunnen de kwaliteit van uw vakmanschap herkennen aan uw offertes in hoogwaardige kleurendruk. Hetzelfde geldt voor de uitvoer van tekeningen voor de bouwplaats in A3-formaat. U bespaart tijd dankzij de mogelijkheid om aanbestedingen en bijzondere specificaties voor de bouwplaats snel te printen. Dankzij de aanwezigheid van meerdere invoerlades kunt u uiteenlopende media en formaten verwerken, zoals briefpapier, blanco vellen en A3-papier.

Scannen & digitaliseren

Scan vanaf nu zowel in A3- als in A4-formaat en neem uw tekeningen in digitale vorm mee naar de bouwplaats. Documenten die uit meerdere pagina’s bestaan, kunt u met het grootste gemak automatisch inscannen. Gescande documenten kunnen direct vanaf het multifunctionele systeem omgezet worden in bewerkbare Word-, Excel- of PDF-bestanden. Zo kunt u op elk gewenst moment wijzigingen aanbrengen en opmerkingen toevoegen en behoudt u het overzicht en de regie.

Een eenvoudige bediening voor u en uw medewerkers op kantoor

Dankzij de overzichtelijke displays is het gebruik van onze multifunctionele systemen kinderspel. Aanvullende uitvoerlades en een gesorteerde uitvoer vereenvoudigen de samenwerking tussen kantoormedewerkers. De afgedrukte documenten kunnen naar wens direct worden geperforeerd of geniet.

»Het was niet meer te doen om steeds bij de printer in de rij te staan en documenten te sorteren. Nu kan ik ontspannen met mijn printtaken beginnen en de output later ophalen.«

Eindelijk alles vinden – vereenvoudigde opslag

Via de zoekfunctie kunt u snel alle documenten vinden die u nodig hebt. Eenvoudige en efficiënte oplossingen voor documentopslag stellen u in staat om de volledige tekst van documenten te doorzoeken zoals offertes, facturen en tekeningen. Zo bespaart u direct veel tijd en kunt u uw documenten bewerken zonder langdurig te moeten zoeken. Daarmee maakt u een reuzenstap naar vakman 4.0.

»Volgens de cijfers is elke medewerker jaarlijks zo'n 150 uur kwijt aan het zoeken naar documenten. Dat is niet meer van deze tijd!*«

*Quelle: IDC2010

Investeer in de toekomst

Kies bewust voor moderne technieken die uw dagelijks werk op diverse manieren vereenvoudigt. U kunt de veelzijdige functionaliteit van de systemen van Konica Minolta naar wens uitbreiden met aanvullende systeemopties, uitrusting of softwarepakketten. Daarmee creëert u nu al een basis voor de toekomst en het concurrentievermogen van uw onderneming.

Stap voor stap naar de toekomst

Wilt u niet alles in één keer wijzigen? In dat geval kunt u uw kantoor stapsgewijs klaarstomen voor papierloze en digitale processen. Daarmee wordt het voorbereiden van de boekhouding nog eenvoudiger en kunt u de papiervoorraad terugdringen. Konica Minolta biedt passende oplossingen voor de digitalisering van uw documenten. Doe een beroep op onze ervaring. Laat u door ons adviseren over nuttige zoekconcepten zoals trefwoorden en passende opslagconcepten.

Investeringszekerheid voor uw bedrijf

Door te kiezen voor oplossingen die perfect aansluiten op uw bedrijfsbehoeften bespaart u onnodige kosten en stelt u uw investeringen veilig voor de komende jaren. U bepaalt de stappen en de timing voor uw digitale revolutie, zodat u in de toekomst goed bent voorbereid als vakman 4.0.

Bent u op zoek naar een oplossing voor uw vakbedrijf?

Laat u zonder verplichtingen door één van onze experts adviseren.

Vul het onderstaande contactformulier in. Wij tonen u graag een praktische maatoplossing met een unieke modulaire opzet.

Ja, ik stel het op prijs dat u contact met mij opneemt.

Vul de volgende gegevens in en verzend het formulier.

 

Wij behandelen uw gegevens vertrouwelijk.

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.